Zondagsbrief 13 november

Bekijkt u hier alvast de nieuw zondagsbrief van 13 november!

Deze week extra aandacht voor het Diaconaal Jeugdproject voor de Voedselbank. In aanloop naar de inzamelingsactie, krijgen de jongeren op dinsdag 22 november een rondleiding bij de voedselbank. De rondleiding begint om 19.00u. Het adres is: Oosterhamrikkade 119. Coos Engelsma gaat op de fiets en vertrekt om 18.45 uur bij de Nieuwe Kerk. Wie mee wil doen aan de rondleiding en/of met Coos mee wil fietsen kan zich opgeven per e-mail: jongeren@nieuwekerk.org.

3 thoughts to “Zondagsbrief 13 november”

 1. Ik heb begrepen dat ook de liederen die tijdens de dienst gezongen worden in de zondagsbrief vermeld zouden worden, en zou heel fijn zijn omdat ik de kerkdiensten via Kerkomroep.nl volg.
  Maar ik heb niets kunnen vinden. Heb ik iets over het hoofd gezien?
  Graag een reactie.
  Dank,
  Ger Oostlander

 2. Ik had begrepen dat de liederen die tijdens de dienst gezongen worden, ook in de zondagsbrief vermeld zouden worden. En dat zou heel fijn zijn, want mijn vrouw en ik volgen de kerkdiensten via kerkomroep.nl. Maar ik heb niets kunnen vinden. Heb ik iets over het hoofd gezien? Graag een reactie.
  Dank,
  Ger Oostlander

  1. De volledige liturgie stond vermeld in de zondagsbrief. Iets anders ingedeeld als ‘normaal’ maar het staat er wel in.
   vriendelijke groet,
   Lida Duzink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *