Zelf het Timpe-orgel bespelen?

We willen zowel amateur- als beroepsorganisten de gelegenheid bieden een groot, monumentaal orgel te bespelen. Daarvoor vragen we wel een vergoeding, die ten gunste komt aan het onderhoudsfonds van het orgel. Wij vragen een bijdrage van  € 25,- per uur en voor studenten is dat € 20,- per twee uur.

Voor het bespelen van ons mooie orgel vragen we van de bespeler ook een zekere vaardigheid, deskundigheid en voorzichtigheid. Bij het orgel is een instructie aanwezig.

Orgeldemonstratie
Tijdens een orgeldemonstratie vertellen onze organisten u over de geschiedenis en mogelijkheden van het Timpe orgel. Uiteraard demonstreren zij de rijke klankvariaties van het instrument. De invulling van de demonstratie wordt aangepast aan de wensen van de groep. Een demonstratie duurt gemiddeld 1 uur en kost € 4,- per persoon met een minimum van € 100,- per groep.

Reserveren

Voor een bespeling kunt u contact zoeken met Binnenstadskerken Groningen. Dat kan telefonisch, via 050-3111 277 of per mail info@binnenstadskerken.nl . Kerkelijke en verhuur aangelegenheden hebben altijd voorrang op een bespeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.