Wachtlijst Ionareis 2018

iona
De Abdij van Iona met op de voorgrond het ‘Bishop’s House’

Van 17 – 25 maart 2018 gaat een groep van twintig mensen op ‘pelgrimage’ naar het Schotse eiland Iona. Iona heeft een rijke culturele en religieuze traditie. Koningen liggen er begraven. Ver voor de monnik Columba er met zijn broeders aan land ging om in de wijde omtrek het christelijk geloof te verkondigen, was het al een heilig eiland. George MacLeod, de stichter van de Iona Community, meende dat er slechts een tissue paste tussen het hogere en het leven hier beneden.

Een aantal mensen die al eens hun belangstelling hadden kenbaar gemaakt voor een groepsreis naar Iona, heb ik benaderd. Daarna ging het heel snel. De pelgrimage is volgeboekt. Zij die nu denken: ‘Had ik dat maar geweten!’, nodig ik van harte uit om zich op te geven voor de wachtlijst, voor het geval een of meerderen van de huidige groep zich onverhoopt moeten terugtrekken. De mensen op de wachtlijst zijn vervolgens het eerst aan de beurt bij een volgende pelgrimage (voorjaar 2019)

We verblijven in het ‘Bishop’s House’, vlakbij de Abdij van Iona. De kosten van deze 8-daagse pelgrimage zijn ongeveer duizend euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.