Rennen, koken, bakken en eten voor het goede doel!

Zaterdag, 2 juni, organiseert de Nieuwe Kerk een ochtend waarbij we iedereens hulp en aanwezigheid kunnen gebruiken! Het plan is namelijk geld in te zamelen voor Het Pand en voor onze kerk, door middel van een sponsorloop én het organiseren van een foodmarket.

Vanaf 10 uur is iedereen welkom bij de kerk, er is dan al koffie met lekkers. Na een warming-up wordt er van 11 tot 11.30 gerend. De foodmarket draait ondertussen gewoon door en wordt ook uitgebreid zodat iedereen ook nog een lekkere lunch kan nuttigen.

Om dit te kunnen realiseren hebben we dus sportievelingen nodig die zich laten sponsoren. Verder kunnen we iedere hobbykok en bakker gebruiken die zijn/haar lekkernijen wil gaan verkopen op de foodmarket. Iedereen die wil helpen of een sponsorformulier wil ontvangen, kan mailen naar ankegeertsema@hotmail.com. Ook voor vragen kunt u mailen.

Mocht u nou niet zo houden van rennen, koken of bakken maar wel van gezelligheid en lekker eten, dan hebben we u ook heel hard nodig. Al het lekkers moet namelijk verkocht worden! En de lopers kunnen natuurlijk ook wel wat aanmoediging gebruiken. We hopen u dus allemaal op zaterdag 2 juni te zien voor een succesvolle en bovenal gezellige actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.