Picknick op 15 juli

Op zondag 15 juli luiden we de naderende zomervakantie feestelijk in.  Graag willen we iedereen die de Nieuwe Kerk bezoekt van harte uitnodigen voor een picknick “American Style”. We maken een buffet van alle door de deelnemers meegebrachte broodjes, hapjes en drankjes. Neem ook zelf een picknickkleed mee! Voor de kinderen is er weer een heerlijk springkussen/

15 juli 2018 | op het grasveld bij de Nieuwe Kerk | 11:30—13:30 uur

 

Op deze zondag viert de kindernevendienst de laatste zondag voor de zomervakantie. Zoals elk jaar maken ze er weer een feest van, bij mooi weer in het Noorderplantsoen. Ook wordt er tijdens de dienst afscheid genomen van drie kinderen, namelijk van Wieke Brands, Nynke Zwaga en Thomas Bosscher. Overigens is er tijdens alle zondagen van de zomervakantie WEL zomerkindernevendienst en ook oppas. Alle kinderen en ouders zijn in de zomer dus ook van harte welkom in de Fontein (22 juli, 29 juli, 5 aug) Nieuwe Kerk (12, 19 en 26 aug).

Na de dienst is er diezelfde zondag een zomerse picknick voor iedereen van de Nieuwe Kerk. Het idee is dat iedereen zelf iets te eten en/of drinken meeneemt en dat we dit met elkaar delen. Zo maken we er met z’n allen een gezellig feest van als afsluiting van het seizoen. Voor de kinderen zal er een springkussen zijn. Neem dus iets lekkers en een picknickkleedje mee en wees allemaal van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.