Oproep voor het Festival van de Geest!

OPROEP AAN BUURTBEWONERS, NIEUWEKERKERS,  en andere belangstellenden, om op de zaterdagmiddag, tijdens open monumentendag, in de Nieuwe Kerk, een gedicht, verhaal, lied, tekening, schilderij, op wat ook maar in je opkomt, te presenteren! De enige voorwaarde is dat het met het thema LICHT-VAL te maken heeft.

Er zijn al aanmeldingen, dus je bent niet alleen! Er is geen jury dus alles kan. Ook kinderen uiteraard welkom met inzendingen.

Er komt sowieso een WORKSHOP VOOR KINDEREN met verven/gedichten maken op de zaterdagmiddag, dus kan dit op elkaar aansluiten.

Stuur je inzending naar festivalvdgeest@gmail.com. Wij zullen dan de tijden en volgorde van presentatie aan je doormailen.

SAMENSPELPROJECT:

Op zondag 9 september wordt er van 14 tot 16 uur met elkaar geoefend in de Nieuwe Kerk aan een mooi stukje muziek. Dit alles o.l.v. de ervaren dirigent Marinus Verkuil.

Met om 16 uur een optreden!! Hoe leuk is dat?

Dit GELEGENHEIDSORKEST begint al aardig vorm te krijgen. Er zijn al genoeg aanmeldingen, het gaat dus zeker door. Wat we nog zoeken is m.n. LAGE INSTRUMENTEN!  Dus TUBA, BASGITAAR, TROMBONE, CELLO, maar ook VIOOL e.d.meld je aan!  Maar natuurlijk ook andere instrumenten welkom. Ervaren of onervaren, maakt niet uit. We hebben je nodig om er een mooie klank van te maken! Het wordt heel erg leuk!!

Omdat Marinus het stuk moet bewerken (afhankelijk van de aantal aanmeldingen en soort instrument) is er een deadline. VOOR 1 JULI aanmelden! Je krijgt dan half juli digitaal de muziek toegestuurd die je alvast kan oefenen.

Aanmelden: via www.hortusebbinge.nl. Onder het kopje NIEUWS, ga naar Festival vd Geest. Als je naar beneden scrolt kom je bij het aanmeldingsformulier. Je krijgt dan een bevestiging van ontvangst.

BUURTMAALTIJD:

Zoals elk jaar organiseren wij een buurtmaaltijd. Dit is altijd een groot succes.Voor 20 euro (op vertoon stadjerspas en studentenkaart 5 euro), krijg je een heerlijk 3 gangendiner(met vegetarische variant) inclusief 2 drankjes geserveerd.

Dit is op zaterdagavond 8 september. Je kunt je alvast hiervoor opgeven via: festivalvdgeest@gmail.com. Vermeld dan alvast of je een stadjerspas of studentenkaart hebt, en of je vegetarisch bent. In de volgende Kop d’r Veur meer details.

Wij zoeken VRIJWILLIGERS, voor schenken koffie/thee, drank/ tafels dekken/afwassen/ opruimen e.d. Meld je aan via festivalvdgeest@gmail.com. Hartelijk dank alvast!

Namens het organiserend comité: Yvonne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.