Geweldig bedrag sponsorloop/lunch!

Zaterdag 2 juni werd rondom de Nieuwe kerk een sponsorloop gehouden met aansluitend een heerlijke lunch. De opbrengst van 1500 euro werd gedeeltelijk besteed aan de restauratie voor het kerkorgel.  Daarnaast is een bedrag geschonken aan het Missionair Centrum ‘Het Pand’.Het Pand zoekt op een actieve manier contact met bewoners van de Korrewegwijk in Groningen. Door het aanbieden van programma’s voor verschillende leeftijdsgroepen, lukken deze contacten en weet de leiding welke dingen er spelen op maatschappelijk vlak, als ook op het gebied van geloof.

De sponsorloop werd op een leuke inspirerende wijze aangekondigd door ‘spreekstalmeester’ Erwin Landman. Gevolgd door een warming-up van een paar onvermoeibare ‘meiden’ uit de gemeente. Er werden vele blokjes om de kerk gerend, prachtig om te zien en vooral om te doen! Klasse van deze lopers, want zij hebben veel geld binnen gehaald.

Na deze inspanning kon ieder zich te goed doen aan de lunch. Koffie, cake en veel lekker hapjes werden dankbaar naar binnen gewerkt. Ook de soep ontbrak niet!
Het was een mooi festijn, een gezellig samenzijn en leuk om op terug te zien. Alle lopers, soepmakers, bakkers en baksters: hartelijk dank voor jullie medewerking. En natuurlijk de organiserenden en helpers, bedankt! Het was klasse.
Namens de organisatiecommissie,
Lida Duzink
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.