De tien mooiste van Mirjam en Micha!

Op zondag 19 november is het boekje van Mirjam en Micha gepresenteerd in de Nieuwe Kerk. Een lang gekoesterde wens ging daarmee in vervulling. In 2006 begonnen Margreet van der Vliet (Enschede) en ds. Evert Jan Veldman kinderverhalen te schrijven om tijdens de kerkdienst te vertellen. De verhalen  worden sindsdien in meerdere kerken verteld in Enschede e.o. en in Groningen en het Ommeland. Deze verhalen verdienen een groter publiek. Daaruit is het plan ontstaan om een boekje uit te brengen. Jantine Landman is begonnen met het verbeelden van Mirjam en Micha in kleurige ‘druksels’ in de geest van de Groningse kunstenaar H.N. Werkman (1882-1945). De kunstwerkjes van Jantine laten ruimte aan ieders eigen verbeelding.

Het plan om een boekje uit te geven met de mooiste verhalen uit de afgelopen tien jaar is nu werkelijkheid geworden! Graag nodigen we u uit om na de dienst van 19 november nog even te blijven zitten en deze feestelijke gebeurtenis samen met ons te vieren!

Bestellen
Het boekje ‘De tien mooiste van Mirjam en Micha’ bevat 10 prachtige verhalen en een bonus verhaal om voor te lezen voor kinderen en kleinkinderen. Voor opa’s, oma’s, vaders, moeders, ooms, tantes en … Het boekje is voor 10 euro te koop op www.mirjamenmicha.nl. Heel geschikt als Sinterklaascadeau of voor het Kerstfeest.

Meer weten over Mirjam en Micha? Kijk dan op: www.mirjamenmicha.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.