Bezinning & Bezieling 2018-2019

Voor u ligt een greep uit het open aanbod van de kerken in Groningen die aangesloten zijn bij de Raad van Kerken. Er is nog veel meer en in de loop van het
seizoen zal er ongetwijfeld nog veel bijkomen. Bezinnen, bezielen, lezen, leren, verstillen, zingen, ontmoeten, debatteren en doen: in de kerken van Groningen is gelegenheid om op diverse manieren bezig te zijn met oude en nieuwe vragen van het leven, geloven en de samenleving.

Op 17 juni heeft Mw Birgit van Dongen-Svensgaard afscheid genomen als secretaris van de Raad van Kerken. Wij danken haar voor haar jarenlange inzet, haar brede blik en haar inspirerende betrokkenheid op de oecumene. Wij zijn blij met haar opvolgster Jeannette Wagenborg en wensen haar veel succes.

De Raad van Kerken is komend jaar betrokken bij het Gronings initatief tegen de eenzaamheid, waarvan de aftrap op dinsdagavond 27 september zal plaatsvinden. Ook doen wij samen met Humanitas mee een een gemeentebreed initiatief voor suicidepreventie. Wie hier belangstelling voor heeft kan contact opnemen met ondertekende. Wij hopen u te ontmoeten. Vrede en alle goeds.

Ds Jannet van der Spek, voorzitter Raad van Kerken Groningen

Bekijkt u hier de digitale versie van Bezinning en Bezieling 2018-2019w

 

Over de Raad van Kerken

De Raad van Kerken is een platform waar de verschillende kerken in de stad elkaar ontmoeten en wil in de stad een aanspreekpunt zijn voor wie geinteresseerd is in
het christelijk geloof en de rol van kerken in de samenleving.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.