40-DAGENKALENDER 2019

Vrijwilligers uit de Protestantse Gemeente Groningen hebben weer een 40-dagenkalender gemaakt. De Veertigdagentijd begint op woensdag 6 maart 2019. Het is een tijd van bezinning en inkeer. Een periode om extra bewust toe te leven naar Pasen. Een goed moment om een nieuw begin te maken. Deze kalender helpt daarbij, door elke dag een moment van bezinning te geven.

De kalenders zijn de zondagen 24 februari en 3 maart na afloop van de ochtenddienst te koop naast de koffietafel. De kosten zijn € 6,00 per stuk.

De opbrengst van de kalenders is, zoals ieder jaar, bestemd voor een goed doel dat door de samenstellers van de kalenders is gekozen. Dit jaar is dat “Steun Marlous, Sandra en Odette naar de Special Olympics in Abu Dhabi”. Drie dames van Stichting De Brug uit Groningen – Marlous Raangs, Odette Visser en Sandra Schreuder hebben zich, samen met drie heren uit Hengelo als bowlers geplaatst in Team NL voor de Special Olympics World Games in Abu Dhabi; de Olympische Spelen voor mensen met verstandelijke beperkingen. Zij worden begeleid door twee coaches uit Groningen – Bart Beijring en Henny Sikkenga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.