Feest bij Sietze’s Hulpexpres


Vrijdag 3 mei 2019 was een prachtige dag voor Sietze den Isegers ‘ Hulpexpres ‘. Het 4e autobusje voor Sietze werd in gebruik genomen. 
Na 4 jaar geleden te zijn begonnen met een scootmobiel, is het project nu uitgegroeid tot een heus ‘wagenpark’ met 4 autobusjes.

Mensen helpen die zelf niets (meer) kunnen, of er gewoon geen geld voor hebben. Mensen helpen op welk gebied dan ook, van verhuizingen, tuinen opknappen, afval wegbrengen, niets is hem en zijn team teveel.

In zijn werkplaats worden diverse dingen gemaakt en hersteld. Van poppenhuizen tot tuinbanken, van kapot gereedschap tot tafels en stoelen.
Ondertussen is Sietze’s team uitgebreid met 26 mensen. Een prachtig team mensen die ook het nodige hebben meegemaakt, aan de onderkant van de samenleving hebben geleefd en nu vanuit die ervaring  zelf mensen helpen.  


Nu het 4e busje een feit is, reden genoeg om dit te vieren. Een paar afgevaardigden van de Nieuwe Kerk mochten dit meebeleven. We waren zeer onder de indruk van hetgeen we daar gezien en gehoord hebben. Wat zijn we blij dat we door middel van collectes én belangstelling deze mensen kunnen steunen met hun prachtige werk. 
Respect in Jezus naam!
Lida Duzink. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.