In memoriam

Op zaterdag 4 mei is overleden Marja Verkuil op de leeftijd van 63 jaar. Afgelopen najaar verhuisden Marja en Marinus naar hun boerderijtje. Een lang gekoesterde wens ging in vervulling. Maar vrijwel gelijktijdig openbaarde zich een ernstige ziekte bij Marja. In de relatief korte periode dat Marinus en Marja gastleden waren van de Nieuwe Kerk gemeente, veroverden ze een plek in vele harten. Marja met haart hart voor het pastoraat, Marinus met zijn muzikale gaven. Het verdriet is groot. Gode bevolen, luidt de oude wens. Dat geldt voor Marja en voor Marinus.

De uitvaart is vrijdag 10 mei om 11 uur in de PKN kerk, Kerklaan 1 te Nieuw Buinen. Voorafgaand aan de dienst is er van 10.15 uur tot 10.50 uur gelegenheid de familie te condoleren in het Tussendiep achter de kerk.

Op 30 april is overleden Geert Vogelzang op de leeftijd van 93 jaar. Hij woonde in de van Swinderenstraat. Meeleven was zijn kracht. Als laatste van zijn generatie in een grote familie, ontgingen hem de verjaardagen niet van zijn vele neven en nichten. Hij hield er van om pater familias te zijn. Met de gemeente van de Nieuwe Kerk bleef hij verbonden via de kerkradio en dankzij de trouw in het pastorale bezoekwerk. In 2016 overleed zijn vrouw, van wie hij de mantelzorger was. Het werd stiller in zijn leven en zijn krachten namen af. We hebben afscheid van hem genomen in het kerkje van Nuis. Daar is hij ook begraven. In zijn geboortegrond en naast zijn vrouw Yfke. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.