Kerkomroep

Terugluisteren?

De kerkomroep (ook wel kerktelefoon genoemd) maakt het mogelijk om diensten thuis ‘live’ mee te luisteren. Een uitzending terug horen kan ook via de website van de kerkomroep.

 

Thuis meeluisteren?

Soms zijn er, door wat voor oorzaak dan ook, omstandigheden waardoor je niet meer de kerkdiensten kunt bezoeken. Je verliest dan de binding met de wijkgemeente. Daarom hebben we de kerkradio. De kerkradio is een ontvanger die er voor zorgt dat je, via het antennesignaal van Ziggo, de kerkdiensten van o.a. de Nieuwe Kerk thuis live kunt meemaken.

Het maakt niet uit of je voor korte tijd, bijvoorbeeld een paar maand, of langere tijd niet meer in de kerk kunt komen. Iedereen komt in aanmerking voor de kerkradio. Voor de kerkradio gelden ook geen leeftijdsbeperkingen. Is de kerkradio iets voor jou? Neem dan contact op met Wim Wierenga tel: 050-5490594 (na 19.00 uur). Er zijn wel kosten aan het gebruik van de kerkradio. Dit hebben we bewust laag gehouden op € 10,00 per maand.
Mocht je belangstelling hebben of zijn er nog vragen neem dan gerust contact op.

Wilt u thuis meeluisteren met de kerkdienst via de kerkomroep? Neem dan contact op met Wim Wierenga, e-mailadres wim.wierenga@home.nl