No Title

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

The Glory Gospelsingers

vrijdag 8 december, 2017 20:00

EEN VAN DE ALLERBESTE GOSPELSHOWS UIT NEW YORK

De geschiedenis van dit bekende gospelkoor begint in 1995 en bestaat uit een aantal Amerikaanse en Canadese zangers, zangeressen en een toetsenist. Bandleider van het koor is de charismatische leidster Phyliss McKoy Joubert, die al vanaf het begin de casting en het management van de Glory Gospel Singers voor haar rekening neemt.
Een jaar later kwamen de Glory Gospel Singers, op uitnodiging van de toonaangevende duitse kerkconcertorganisator Otto Coen, naar Duitsland en verzorgden hier een aantal optredens kerken en concertzalen.

Met hun fascinerende stemgeluid inspireert dit gospelkoor inmiddels het publiek in een aantal Europese landen, waaronder Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Denemarken, en Zweden. In Frankrijk wordt het koor jaarlijks door haar fans toegejuichd tijdens de prestigieuze tournees aan de Atlantische kust en de Franse Rivièra.
Ook op andere continenten zijn de getalenteerde Glory Gospel Singers bekend. De jaarlijkse tournee in Japan is vast onderdeel van de concerttour.

De Glory Gospel Singers komen volledig tot hun recht in de Nieuwe Kerk.

Het gospelkoor brengt de door het geloof geinspireerde muzikale boodschap over op haar enthousiaste publiek, waarbij de liederen soms rustig zijn, dan weer heel levendig, maar altijd dynamisch, vol levensvreugde en energie.

Beleef ook deze ervaring van prachtige stemmen en meeslepende ritmes. Voel de vurige kracht van de gospels en laat je zoals vele anderen meeslepen door een unieke muzikale ervaring.

Aanvang 20.00 uur
Entree € 24,50

Klik hier voor het bestellen van kaarten

Gegevens

Datum:
vrijdag 8 december, 2017
Tijd:
20:00

Locatie

Nieuwe Kerk
Nieuwe Kerkhof 1
Groningen, Groningen 9712 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0503123756